Следвайте Гласове в ТелеграмНай-добре е изборите на 9 юни да бъдат

...
Следвайте Гласове в ТелеграмНай-добре е изборите на 9 юни да бъдат
Коментари Харесай

Костадинов: Най-добре е избори 2 в 1 на 9 юни

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Най-добре е изборите на 9 юни да бъдат " две в едно " – за Европейски парламент и предварителни парламентарни, сподели през днешния ден пред публицисти във Варна водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Според него към момента е рано да се вършат твърди прогнози дали ще има предварителен избор, защото през последните три седмици е станало видно, че всеки ултиматум е предпоследен. „ Категорични упования не може да има, изключително на фона на подозрителното безмълвие на „ Продължаваме промяната – Демократична България “, които към този момент съвсем 24 часа не са се молили на ГЕРБ и Движение за права и свободи, което е невиждано на фона на унизителното им държание през последните седмици “, съобщи Костадинов.

Той приканва президента Румен Радев оптимално бързо да придвижи втория и третия мандат, тъй като " мъката, в която се намира българското общество през последните девет месеца, би трябвало да свърши ".

Костадинов сподели още, че в случай че третият мандат бъде връчен на „ Възраждане “, от партията ще показват кабинет и управническа стратегия, въпреки да е ясно, че няма да бъдат гласувани.

" Единственото, което не може да се предвижда, е какъв брой ще са свободните българи, които ще излязат да гласоподават, и от „ Възраждане “ ще работим те да са колкото може повече ", сподели Костадинов.

Той разяснява още, че партията може да води разговор с всички обединения в политическото пространство, без Движение за права и свободи, като условието е те да имат вяра, че България би трябвало да бъде самостоятелна и суверенна страна. Костадинов акцентира, че това значи единодушие за провеждането на референдуми за запазването на лв. и за участието ни в НАТО.

Освен това са нужни и договаряния за предоговаряне на участието на България в Европейски Съюз, които след 9 юни ще станат безусловно наложителни, предвид на това, че се приготвя промяна, която ще трансформира съюза в още по-централизирана конструкция, счита Костадинов.

Инфо: " Труд "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР